Zelf poppenhuis maken

Wie wilt dit nu niet: zelf poppenhuis maken. Van het tekenen van uw poppenhuis tot het inrichten hiervan, u kunt dit allemaal zelf. Leer nu om zelf poppenhuis maken.

Zelf poppenhuis maken vanaf een tekening

De eerste stap in het zelf poppenhuis maken is het tekenen en bedenken hoe uw poppenhuis eruit zal komen te zien. Bij de tekening zet u de maten van uw poppenhuis, de verdiepingen die uw poppenhuis krijgt en de plaats waar deuren en ramen in het poppenhuis zullen komen. Om deze tekening om te kunnen toveren in een daadwerkelijk poppenhuis, kunt u zelf aan het knutselen gaan. U kunt er ook voor kiezen om hulp in te roepen van iemand die daar handig in is.

Inrichten van uw poppenhuis

Tijdens het zelf poppenhuis maken kunt u uw poppenhuis helemaal inrichten naar uw eigen smaak en stijl. U kiest zelf de bekleding van de muren, vloeren, deuren en ramen. U kunt voor inspiratie zoeken op internet en in hobby tijdschriften. De meubels die u in uw poppenhuis wilt gaan zetten, kunt u helemaal zelf maken of bestellen. Wat u ook doet, u kunt zelf bepalen hoe uw poppenhuis eruit komt te zien.